Soseaua Dudesti Pantelimon nr 19, Platforma Izocolor, birou 85, Pantelimon, Sector 3, 033091, Bucuresti, Romania

Mobil: 0040 744 233 159, Fix: 0040 371 110 499, Fax: 0040 371 609 881


SUDAM RELATII, DEZVOLTAM PARTENERIATE

Sistemul Diluter MDB este special proiectat pentru aplicatiile de sudare intensive, unde volumul de fum si praf este foarte mare. Aceasta unitate previne acumularea fumului de sudura, peste limitele legale prin filtrarea si dilutia continua a aerului poluat. Norii de fum acumulati intre 4m si 6m de la nivelul solului sunt continuu diluati cu aer curat proiectat prin intermediul duzelor de refulare.


Avantajul aerului curat

Filtrarea si diluarea aerului din interiorul atelierului asigura un aer curat pentru toti angajatii, nu numai pentru sudori care poarta masti de protectie ventilate ci si pentru tehnicienii de mentenanta, mecanici, operatori si lideri. Sistemul MDB filtreaza norii de fum, facand ca aceastia sa dispara in mediul de filtrare. Alt avantaj al curatarii aerului din interior este acela ca face sa limiteze catitatea de praf care sedimenteaza pe masini si echipamente, lucru ce duce la mai putin intreruperi in functionarea echipamentelor si la costuri mici cu mentenanta. Sistemul Diluter MDB injecteaza aer curat in atelier. Debitul de aer este complet adaptabil in volum si directie atelierului tau, aruncand aerul pana la 50m. Duzele sunt ajustabile si nu creaza curenti de aer.

FILTRARE GENERALA EDS MDB PLYMOVENT

PROTECTIE SUDORI

PROTECTIE INDIVIDUALA CU APORT DE AER PROASPAT

In unele cazuri extractia la sursa sau hotele de extractie nu sunt o optiune (de exemplu daca piesele de sudat sunt prea mari sa fie acoperite cu brate de extractie, cum ar fi in santiere navale sau industria de transport sau atunci cand sudorii se muta constant intre pozitiile de lucru). Pentru aceste situatii a fost creat acest sistem de filtrare generala care tine sub control fumul de sudura in spatii largi. Sistemul Diluter SCS poate fi folosit pentru diverse aplicatii de sudare si in diverse locatii unde tubulatura de extractie este greu de instalat. Rezultatul: reducerea concentratiei fumului de sudura catre limite inferioare, asigurand un mediu de lucru curat.


Solutie flexibila

Instalarea unui sistem Diluter SCS este usor de realizat, intru-cat nu necesita tubulaturi de extractie. Aceasta solutie nu numai ca limiteaza costurile de implementare ci si constituie o solutie flexibila pentru spatiile cu diverse procese de sudare cu zone de lucru intr-o continua schimbare.

FILTRARE GENERALA EDS SCS PLYMOVENT

In completarea solutiilor de extractie la sursa sau filtrare generala, dispunem si de masti de protectie cu aport de aer proaspat pentru aplicatii precum sudare, debitare si polizare. Avem 2 versiuni de PPE PLYMOVENT:PersonalPro Sudare si Polizare
PersonalPro Debitare si Polizare
Pentru mai multe detalii si o oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati.

Contact