Soseaua Dudesti Pantelimon nr 19, Platforma Izocolor, birou 85, Pantelimon, Sector 3, 033091, Bucuresti, Romania

Mobil: 0040 744 233 159, Fix: 0040 371 110 499, Fax: 0040 371 609 881


SUDAM RELATII, DEZVOLTAM PARTENERIATE

Iti punem la dispozitie o gama larga de accesorii pentru sudura, astfel incat sa-ti poti optimiza costurile cu productia. Din catalogul general, fac parte, torte MIG/MAG si TIG manuale si pentru roboti, plasma, oxigaz, alturi de solutii pentru protectia sudorilor.

Suntem  o echipa tanara cu experienta industriala de peste  13 ani si acoperim cu o gama larga de solutii si accesorii pentru sudare, intreaga piata din Romania si Moldova.

EXPERIENTA Fondata in 1994, am inceput afacerea noastra prin specializarea in productia de torte MIG/MAG. Cautarea noastra permanenta pentru obtinerea de avantaje competitive a insemnat peste timp  si proiectarea si productia de torte TIG; si de mai bine de 20 de ani ne-am concentrat pe roboti industriali. Ergoweld ofera astazi o gama larga de solutii pentru roboti industriali, pentru sudura MIG si TIG. De asemenea, dezvoltam solutii personalizate pe solicitarile clientilor; aici sunt incluse1 companii precum, producatori de roboti, integratori de roboti si automatizari industriale si toate industriile auxiliare.

INOVATIE Departamentul nostru R&D este intodeauna la extremitatea tehnologiei de sudare. Politica noastra a fost din totdeauna si este aceea de a oferi produse de cea mai inalta calitate, si intruneste toate standardele definite in ISO 9001. Dezvoltam si producem produsele noastre in conformitate cu standardele internationale de calitate, cautand precizia maxima in toate articolele noastre.

PRODUCTIE Fabrica noastra din Valencia, Spania este o garantie a increderii si calitatii. Produsele sunt adaptate la specificatiile si nevoile clientilor.

CAUTAM SOLUTII SA-TI CRESTI AFACEREA

FOLOSESTE SOLUTIILE ERGOMATE

DESPRE ERGOWELD

DESPRE NOI

DISTRIBUTIE O gala larga de produse pentru sudura, cu un nivel ridicat de calitate si service in Spania si in peste  10 alte tari, inclusiv in Romania. Dispunem de o echipa de profesionisti inalt calificatii in slujba sudurii si responsabili pentru dezvoltarea de noi solutii, promovarea si  distributia solutiilor. Tineti minte, ‘Un produs Ergodani – este un produs care va imbunatati rezultatele tale”