Soseaua Dudesti Pantelimon nr 19, Platforma Izocolor, birou 85, Pantelimon, Sector 3, 033091, Bucuresti, Romania

Mobil: 0040 744 233 159, Fix: 0040 371 110 499, Fax: 0040 371 609 881


SUDAM RELATII, DEZVOLTAM PARTENERIATE

Captarea prafului la sursa este specialitatea noastra, iar echipamentele noastre DustControl sunt de asemenea extrem de eficiente pentru curatarea generala, ceea ce le face indispensabile in tot felul de aplicatii. Oricare ar fi materialul de extras, praful, aschiile metalice, spanul, fumul sau lichidele de racire CNC-uri pe care doriti sa le eliminati sau sa le transportati din sau in interiorul locului de munca, avem solutiile optime, chiar si pentru medii periculoase, cum ar fi zonele Atex. Dispunem de solutii standard MOBILE sau CENTRALIZATE, sau proiectate la tema. Toate echipamentele sunt proiectate sa fie cat mai ergonomice, astfel incat sa fie usor de manevrat, deplasat si transportat, precum si simplu de intretinut.


EXTRACTIE LA SURSA cu echipamente DUSTCONTROL

PROTECTIE ATELIER

DC 2900 este cel mai popular extractor de praf. Este potrivit pentru curatirea pardoselii sau ca extractie la sursa aplicata sculelor electrice de mana (cu carcase de aspiratie de până la 5”) șau fierastraie mici de masa. DC 2900 are un sasiu robust cu roti mari, dar este totusi ușor si portabil. DC 2900 poate fi comandat cu o punga de plastic (DC 2900c) sau cu un recipient de otel (DC 2900a), drept colector de reziduri. Colectarea rezidurilor intr-un recipient de otel face ca DC 2900a sa fie ideal pentru utilizarea in extractia particulelor ascutite, cum ar fi aschiile de metal.Echipamentul DC 2900a se livreaza cu urmatoarele accesorii:

ASPIRATOR INDUSTRIAL MONOFAZAT

DC Storm 500a
Pentru mai multe detalii si o oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati.

Contact

DC 3800i combina performantele sistemului centralizat cu flexibilitatea unei masini portabile. Este utilizat cu accesorii Ø 1,5 ”/ 38 mm pentru aplicatii mai grele, cum ar fi strunguri si masini de frezat care genereaza volume mari de particule si aschii. Este potrivit pentru sudare, spanmetal, aschii de aluminiu, pilitura metalica, transport de materiale si curatare. Echipamentul DC 3800i se livreaza cu urmatoarele accesorii:

ASPIRATOR INDUSTRIAL TRIFAZAT

DC Storm 500 te scapa de cantitati mari de praf. DC Storm 500 este un echipament trifazic, pretabil aplicatiilor continue si intesive, extractia la sursa, curatirea zonelor si pentru transportul de material colectat. Este dotat cu cateva imbunatatiri:

Echipamentul DC Storm 500 se livreaza cu urmatoarele accesorii:

DC Storm 500c
DCF
SISTEM CENTRALIZAT HIGH VACUUM de extractie praf/span si transport material

Pentru a predimensiona un sistem este necesar sa luam in calcul cateva informatii, dupa cum urmeaza:


Proiectam si livram sistemul pe nevoia clientului. Noi putem pune la dispozitia clietului si solutii “la tema” “la cheie” si la costuri competitive. Cu DustControl avem o experienta extinsa in proiectarea si productia solutiilor , asigurand o integrare optima in procesul tehnologic si implicit in hala clientului.

Cum se integreaza sistemul centralizai High Vacuum  in lantul valoric?


Eficienta operationala


Sanatate si Mediu


Calitate


Pentru a obtine beneficiile dorite, sistemul trebuie sa fie complet, de la duzele de extractie la unitatea de vacuum si filtrare. Toate componentele sistemului au o importanta egala in atingerea functionalitatii si eficientei impuse.